Els problemes

Tria la teva categoria i inscriu-te!
Recorda que pots intentar resoldre els problemes d'altres categories però només sumaran punts per a la Lliga els del teu nivell.

Com són els problemes d'aquesta setmana?

La vuitena i última setmana de problemes hem decidit dedicar-la de nou a una de les categories que millor rebuda ha tingut: jocs de taula. Com en l’anterior ocasió, hem comptat amb l’ajuda de Luís Cros, Mònica Rosado i Jordi Deulofeu per dissenyar els vuit últims reptes per a cada categoria. 

Des d’Innovamat volem agrair tot el suport rebut durant el concurs a tots els col·laboradors i col·laboradores que l’han fet possible, el feedback que ens heu anat proporcionant setmana rere setmana molts i moltes de vosaltres, i com d’entusiasmats i entusiasmades heu esperat els reptes cada dilluns! La vostra il·lusió i amor per les matemàtiques són el nostre motor per generar aquesta i tota la resta de propostes. Esperem que hàgiu gaudit participant, que tots els recursos i fonts d’informació us siguin d’utilitat, i que seguiu fent matemàtiques amb nosaltres! Sense més preàmbuls: endavant amb els últims reptes!

IMPORTANT: Per realitzar la inscripció a un concurs heu de fer servir el mail amb el qual us heu registrat! Hem detectat que el nom d’usuari pot ocasionar problemes.

Cicle Inicial Primària

Cicle Mitjà Primària

Cicle Superior Primària