Privacitat

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Identitat: INNOVAMAT EDUCATION, SL (d’ara endavant INNOVAMAT)
NIF: B67098129
Adreça postal: Av. De la Generalitat, 216, 4t 3a, SANT CUGAT DEL VALLÈS (08174 Barcelona, Espanya)
Correu electrònic: rgpd@innovamat.es

INNOVAMAT EDUCATION, SL, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), l’informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

FINALITAT DEL TRACTAMENT

Les seves dades personals només s’utilitzaran per a les següents finalitats:

  • – Realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris del web, que podran voluntàriament facilitar les seves dades per interactuar amb nosaltres.
    – Permetre la subscripció al nostre blog i accedir-hi amb la sessió activa.
    – Remetre les comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, en cas que l’usuari hagi consentit expressament l’enviament de comunicacions comercials per via electrònica mitjançant la subscripció de la NEWSLETTER.
    – Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’usuari.
    – Oferir la possibilitat a l’usuari de descarregar-se una demostració i alguns documents d’exemple que oferim perquè puguin conèixer els nostres serveis.
    – Comunicar-nos amb l’usuari mitjançant el Xat habilitat a l’efecte.
    – Gestionar les interactuacions dels usuaris per les xarxes socials.
    – Realitzar les prestacions de serveis i/o productes contractats o subscrits pel client.
    – Gestionar les dades identificatives dels usuaris que utilitzen la nostra eina per contractació del client.
    – Utilitzar les seves dades per contactar amb vostè, tant per via electrònica com no electrònica, per obtenir la seva opinió sobre el servei prestat i,
    – Notificar canvis, desenvolupaments importants de la política de privacitat, avís legal o política de cookies.
    – Es realitzaran anàlisis de perfils i d’usabilitat, tant de l’ús de l’eina com de la pàgina web, mitjançant la implantació de cookies.
    – Les dades de clients i/o de proveïdors seran tractats, dins de la relació contractual que els vincula amb el responsable, en compliment de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent.
    – Com a proveïdors de serveis de programari per a clients, les dades dels usuaris que es tractin com Encarregats de Tractament es tractaran amb la finalitat de garantir la correcta prestació el servei.
    – Es podran utilitzar imatges d’empleats amb fins promocionals, i els accessos a les oficines podran estar dotats de càmeres de videovigilància.

Pot revocar en qualsevol moment el seu consentiment remetent un escrit amb l’assumpte “Baixa” a rgpd@innovamat.es.

D’acord amb la LSSICE, INNOVAMAT no realitza pràctiques d’SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en totes les comunicacions que rebrà d’INNOVAMAT, l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions.

No tractarem les seves dades personals per a cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

Les seves dades es conservaran mentre duri la relació comercial amb nosaltres o exerceix el seu dret de cancel·lació o oposició, o limitació al tractament. No obstant això, conservarem determinades dades personals identificatives i del trànsit durant el termini màxim de 2 anys pel cas que fos requerit pels jutges i tribunals o per incoar accions internes derivades de l’ús indegut de la pàgina web.

Així mateix, l’informem que les nostres polítiques de conservació de la informació s’ajusten als terminis que marquen les diferents responsabilitats legals a l’efecte de prescripció:

a) Regla general:

En virtut del que estableix l’article 30 del Codi de Comerç, i llevat altres criteris, tots els documents i/o informació de l’empresa es conservarà durant 6 anys.

Això afecta tota la documentació comptable, fiscal, laboral o mercantil, inclosa la correspondència.

b) Terminis específics:

La nostra empresa també ha de marcar uns mínims terminis en funció de la tipologia de dades que es tracti i atenent els diferents terminis de prescripció, que hauran de conèixer cada un dels departaments.

En aquest quadre es relacionen els terminis de prescripcions que afecten o poden afectar la nostra organització:

Matèria Prescripció Normativa
Laboral a efectes d’infraccions 3 anys Art. 4.1 RD 5/2000
Seguretat Social a efectes d’infraccions 4 anys Art. 4.2 RD 5/2000
Prevenció de Riscos Laborals a efectes d’infraccions 5 anys Art. 4.3 RD 5/2000
Fiscal a efectes de deutes tributaris 4 anys Art. 66 Llei 58/2003
Fiscal a efectes de comprovacions de quotes compensades o deduccions aplicades 10 anys Art. 66 bis Llei 58/2003
Comptable i mercantil 6 anys Art. 30 del CC
Delictes contra Hisenda Pública i Seguretat Social 10 anys Art. 131 LO 10/1995

No serà objecte de decisions basades en tractaments automatitzats que produeixin efectes sobre les seves dades.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

La base legal pel tractament de les dades és el seu consentiment atorgat per dur a terme les finalitats anteriorment descrites, que se sol·licitarà en el moment de marcatge de la casella corresponent a l’hora de recollir les seves dades.

En el cas que les dades no hagin estat recollides en línia, el seu consentiment es confirmarà amb la signatura física del document contractual que reguli les relacions entre les parts.

No facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació dels productes i serveis del prestador.

En els casos en què hi hagi una prèvia relació contractual entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l’existència prèvia de la relació comercial establerta entre les parts.

COMUNICACIONS

Qualsevol comunicació remesa quedarà incorporada als sistemes d’informació d’INNOVAMAT. En acceptar les presents condicions, termes i polítiques, l’usuari consenteix expressament que INNOVAMAT realitzi les següents activitats i/o accions, llevat que l’usuari indiqui el contrari:

  • – L’enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per qualsevol mitjà habilitat informant els usuaris de les activitats, serveis, promocions, publicitat, notícies, ofertes i altra informació sobre els serveis i productes relacionats amb l’activitat.
  • – En cas que l’usuari hagi consentit expressament a l’enviament de comunicacions comercials per via electrònica mitjançant la subscripció de la NEWSLETTER, l’enviament d’aquestes comunicacions per mitjans electrònics informant els usuaris de les activitats, serveis, promocions, publicitat, notícies, ofertes i resta d’informació sobre els serveis i productes d’INNOVAMAT iguals o similars als que van ser inicialment objecte de contractació o d’interès per l’usuari.
  • – La conservació de les dades durant els terminis previstos en les disposicions aplicables.

MITJANS OFICIALS DE COMUNICACIÓ

S’informa l’usuari que els mitjans habilitats per l’empresa per comunicar-se amb clients i altres afectats és el telèfon corporatiu, els telèfons mòbils d’empresa i el correu electrònic corporatiu.

Si vostè remet informació personal a través d’un mitjà de comunicació diferent dels indicats en aquest apartat, INNOVAMAT quedarà exempta de responsabilitat en relació amb les mesures de seguretat que disposi el mitjà en qüestió.

DESTINATARIS DE CESSIONS O TRANSFERÈNCIES

Els destinataris de la informació són els departaments en què s’organitza INNOVAMAT, algunes empreses col·laboradores que prestin els seus serveis en aquesta i els organismes oficials competents en la matèria. Únicament cedirem les seves dades en compliment dels contractes en vigor.

Així mateix, el prestador facilitarà informació a les forces i cossos de seguretat sota ordre judicial o per obligació d’una norma legal, sense perjudici de poder bloquejar o cancel·lar el seu compte si pot haver-hi indicis de la comissió d’algun delicte per part de l’usuari. La informació facilitada serà només la que disposi en aquest moment el prestador.

La informació que vostè ens proporcioni tant a través d’aquest lloc web com a través de l’aplicació serà allotjada en els servidors d’INNOVAMAT.

Moltes eines que fem servir per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, INNOVAMAT comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal del qual és a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”).

Google Adwords.

Hosting de la plataforma bmath amb servidors d’Amazon webservices: https://aws.amazon.com/es/.

Hosting de la Web amb Arsys: https://www.arsys.es.

Newsletters: Mailchimp amb representació a la UE, i per contacte i informació sobre el tractament de dades segons Art. 27 de RGPD és Verasafe Ireland LTD.

Chatbot d’Intercom.com.

Pixel de Facebook, Twitter i Linkedin.

DRETS DE LES PERSONES INTERESSADES

Com a usuari-interessat, pot sol·licitar l’exercici dels següents drets davant INNOVAMAT presentant un escrit a l’adreça postal de l’encapçalament o enviant un correu electrònic a rgpd@innovamat.es, indicant com a Assumpte: “RGPD, Drets afectat”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI o qualsevol mitjà anàleg en dret, tal com indica la llei.

Drets:

  • – Dret d’accés: permet l’interessat conèixer i obtenir informació sobre les seves dades de caràcter personal sotmeses a tractament.
  • – Dret de rectificació o supressió: permet corregir errors i modificar les dades que resultin ser inexactes o incompletes.
  • – Dret de cancel·lació: permet que se suprimeixin les dades que siguin inadequades o excessives.
  • – Dret d’oposició: dret de l’interessat a què no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi en el mateix.
  • – Limitació del tractament: comporta el marcat de les dades personals conservats, amb la finalitat de limitar el seu futur tractament.
  • – Portabilitat de les dades: facilitació de les dades objecte de tractament a l’interessat, a fi que aquest pugui transmetre a un altre responsable, sense impediments.
  • – Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades (inclosa l’elaboració de perfils): dret a no ser objecte d’una decisió basada en el tractament automatitzat que produeixi efectes o afecti significativament.

Com a usuari, té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament efectuat abans de la retirada del consentiment.

També té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació amb la protecció de les seves dades (agpd.es).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

INFORMACIÓ QUE DEMANEM

Les dades recollides per part del responsable són les següents:

  • – Aquells que els usuaris subministrin a través dels diferents serveis oferts a la pàgina web.
  • – Aquells inclosos en els diferents formularis previstos a la pàgina web.
  • – Dades recollides a través de les cookies per a la millora de l’experiència de la navegació segons s’informa en la Política de cookies.
  • – Dades facilitades pels clients destinataris dels serveis, per qualsevol mitjà.

A través d’aquesta Política de privacitat l’informem que les fotografies que estiguin penjades al web són propietat d’INNOVAMAT incloent les dels menors, en les quals, per a l’obtenció d’aquestes, s’ha obtingut el consentiment previ dels pares, tutors o representants legals mitjançant la signatura dels formularis realitzats a l’efecte pels centres en els quals els menors formen part.

VIDEOVIGILÀNCIA

En alguns accessos a les nostres oficines es poden captar imatges amb els únics fins indicats en l’apartat de finalitats de la present Política de privacitat i/o a petició d’autoritats públiques.

Les imatges captades per les càmeres es limitaran a l’establiment públic de què es tracti. No es captaran imatges de la via pública a excepció d’una franja mínima dels accessos a l’establiment.

El sistema de gravació s’ubicarà en un lloc vigilat o d’accés restringit (edifici on hi ha les oficines d’INNOVAMAT). A les imatges obtingudes accedirà només la persona autoritzada i seran conservades durant un termini màxim d’un mes des de la captació.

XARXES SOCIALS

L’informem que INNOVAMAT pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les xarxes socials) de les pàgines oficials d’INNOVAMAT es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari.

INNOVAMAT tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de prestador, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten.

Queda prohibida la publicació de continguts:

  • – Que siguin presumptament il·lícits per la normativa nacional, comunitària o internacional o que realitzin activitats presumptament il·lícites o contravinguin els principis de la bona fe.
  • – Que atemptin contra els drets fonamentals de les persones, faltin a la cortesia a la xarxa, molestin o puguin generar opinions negatives en els nostres usuaris o tercers i en general qualssevol siguin els continguts que INNOVAMAT consideri inapropiats.
  • – I en general que contravinguin els principis de legalitat, honradesa, responsabilitat, protecció de la dignitat humana, protecció de menors, protecció de l’ordre públic, la protecció de la vida privada, la protecció del consumidor i els drets de propietat intel·lectual i industrial.

Així mateix, INNOVAMAT es reserva la potestat de retirar, sense previ avís de la pàgina web o de la xarxa social corporativa aquells continguts que es considerin inadequats.

Les comunicacions remeses a través de les xarxes socials seran incorporades a un fitxer propietat d’INNOVAMAT, podent enviar informació del seu interès.

En tot cas, si vostè remet informació personal a través de la xarxa social, INNOVAMAT quedarà exempta de responsabilitat en relació amb les mesures de seguretat aplicables a la present plataforma, i l’usuari en cas de voler conèixer-les, consultar les corresponents condicions particulars de la xarxa en qüestió.

MESURES DE SEGURETAT

Les dades que ens faciliti es tractaran de forma confidencial. El prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives i tots els nivells de protecció necessaris per garantir la seguretat en el tractament de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, robatori, tractament o accés no autoritzat, d’acord l’estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades. Així mateix, es garanteix també que el tractament i registre en fitxers, programes, sistemes o equips, locals i centres compleixen amb els requisits i condicions d’integritat i seguretat establertes en la normativa vigent.

IDIOMA

L’idioma aplicable a aquesta Política de privacitat és l’espanyol. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en espanyol.

ENVIAMENT CV

En el cas que l’usuari enviï el seu CV a través del nostre web/correu electrònic cv@innovamat.es, l’informem que les dades aportades seran tractades per fer-lo partícip dels processos de selecció que hi pugui haver, duent a terme una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l’objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del responsable. L’informem que aquest és l’únic procediment oficial per acceptar el seu currículum, de manera que no s’acceptaran els currículums remesos per un altre procediment diferent. En cas de produir-se alguna modificació en les dades, li preguem que ens ho comuniqui per escrit com més aviat millor, a fi de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Les dades es conservaran durant un termini màxim d’un any, transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les dades garantint un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció. En aquest sentit, transcorregut l’esmentat termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del responsable, li preguem que ens remeti novament el seu currículum. 

Les dades es podran tractar i/o comunicar a les empreses integrants del nostre grup durant el temps de conservació del seu currículum i per als mateixos fins abans informats.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

INNOVAMAT es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre INNOVAMAT amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts.